Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Dichterbij dan ooit!

Hotel Arrangement Amstel Gold Race 2024

De Amstel Gold Race is het grootste eendaagse wielerevent van Nederland én een ab-so-lute must-see voor elke fietsliefhebber. De wielercaravan rijdt pal aan ons hotel voorbij. Het is een geweldige gelegenheid om een stukje Nederlandse wielergeschiedenis van dichtbij te ervaren.

Foto: Visit Zuid-Limburg

De Amstel Gold Race is een jaarlijkse wielerwedstrijd die plaatsvindt in Limburg, Nederland. Het parcours van de race loopt door het prachtige Limburgse landschap, met uitdagende heuvels en steile beklimmingen die de renners op de proef stellen. Een van de opvallende kenmerken van de race is dat deze langs verschillende dorpen en steden in de regio loopt, waaronder ons hotel.

Het is een geweldige ervaring om de renners van de Amstel Gold Race langs ons hotel te zien racen. De energie die van de race afstraalt, is ongeëvenaard en de sfeer is fantastisch. Onze gasten kunnen de race van dichtbij meemaken en genieten van de unieke sfeer die het evenement met zich meebrengt.

Bovendien biedt ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor toeschouwers die de race willen bijwonen. Na afloop van de race kunnen ze ontspannen in ons comfortabele hotel en nagenieten van de spectaculaire ervaring die ze zojuist hebben meegemaakt.

Wat kunt u verwachten?

Slapen náást het parcours.
Op ongeveer 5 kilometer van de finish op de Cauberg.
Stevig ontbijten voorafgaand aan de tourtocht.
Heerlijk dineren om bij te komen van de lange afstand.
Kamers en appartementen

Comfortabele kamers
voor iedereen

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.