Erleben Sie den Charme unseres einzigartigen Vierkanthofs.

Overal dichtbij in Zuid-Limburg

Zakelijk overnachten

Dankzij onze centrale ligging in Zuid-Limburg, vlakbij de A79 én op een steenworp afstand van Maastricht, Sittard, Heerlen en Valkenburg, is ons hotel de ideale uitvalsbasis voor zakelijke bezoekers in deze regio.

Ons hotel biedt een scala aan voordelen en faciliteiten die speciaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke gasten. Ten eerste bieden wij een ‘Early Take Away’-ontbijt, zodat u vroeg in de ochtend kunt genieten van een goed ontbijt voordat u aan uw drukke werkdag begint.

Daarnaast beschikken we over snelle wifi in het hele hotel, zodat u altijd verbonden blijft en efficiënt kunt werken. Of het nu gaat om het bijwerken van belangrijke presentaties of het voeren van virtuele vergaderingen, onze betrouwbare internetverbinding zorgt ervoor dat u altijd online bent.

Ons hotel is centraal gelegen in Zuid-Limburg, met gemakkelijke toegang tot de A79. Dit betekent u snel en eenvoudig naar verschillende zakelijke bestemmingen in de regio kunnen reizen. Bovendien liggen de steden Maastricht, Sittard, Heerlen, Aken en Luik allemaal op korte rijafstand, waardoor ons hotel een ideale uitvalsbasis is voor zakelijke reizigers die regelmatig tussen deze steden pendelen.

Voor zakelijke gasten bieden wij ook een speciaal tarief voor doordeweekse verblijven. Dit zakelijke tarief is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals die regelmatig in de regio verblijven. Met onze comfortabele kamers, gunstige locatie en zakelijke tarieven zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een aangenaam verblijf dat perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Voordelen

Offerte aanvragen

Hallo,

Mein Name ist Isa!

Schicken Sie mir einfach eine E-Mail oder kontaktieren Sie mich per Chat. Ich werde Ihnen dann so schnell wie möglich helfen.

Verfügbar von Montag bis Freitag von 08:30 bis 17:00 Uhr.