Experience the charm of our distinctive square hotel.

Hey you, collab?!

CHZL x YOU!

Een klein hotel in een klein dorp, maar met grootste ambities. We doen dingen graag anders dan anderen. Daarom willen we graag met jouw samenwerken. Hieronder lees je hoe wij dit voor ons zien, maar we zouden het top vinden om hier samen een draai aan te geven.

Een korte introductie

Carré Hotel Zuid-Limburg is gevestigd in een oude carréboerderij uit 1840. Toen we het pand kochten (eind 2022) was het nogal… verouderd. We hebben een plan gemaakt om dit prachtige pand voor 2028 he-le-maal op te knappen. Van binnen en van buiten.

De twee luxe studio’s (op de bovenste verdieping) geven daarbij een goed beeld van hoe wij dit hotel over 5 jaar voor ons zien. Nieuw, strak en modern van binnen. Karakteristiek en monumentaal van buiten.

Waarom willen we samenwerken?

Kijk… Heel eerlijk: Het gedeelte van het hotel wat nog niet gerenoveerd is, is niet iets wat onze generatie aanspreekt. Het is netjes en schoon, maar heeft de look-and-feel van een semi-hip hotel uit 2002.

Dát is ook niet wat we willen laten zien en dát is precies wat we willen veranderen. Daarom willen we graag met jou samenwerken. Om te laten zien wat er allemaal wél mogelijk is in dit prachtige pand.

Hoe zien wij dat voor ons?

Uiteraard hebben we hier zelf over nagedacht. Het moet namelijk wel interessant zijn voor jou, maar… We staan open voor nieuwe ideeën.

én

Lijkt het je leuk?

Laten we dan even contact hebben over hoe we het precies gaan invullen
én op welke datum we je mogen verwelkomen.

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.