Experience the charm of our distinctive square hotel.

Op zoek naar een familiekamer in een hotel in Limburg?

Carré Hotel Zuid-Limburg is de perfecte keuze!

Zoekt u een betoverende plek om met uw familie te verblijven in Zuid-Limburg? Ontdek de ultieme accommodatie bij Carré Hotel Zuid Limburg, waar comfort en gastvrijheid samensmelten voor een onvergetelijke ervaring. Gelegen in het hart van Zuid-Limburg, dient ons hotel als de ideale uitvalsbasis voor uw verkenningstocht in deze prachtige regio.

Voorzijde van het carre hotel

Met uw familie naar Limburg!

Bent u op zoek naar de geschikte familiekamer in een hotel in Limburg? Stap binnen in de warme en historische ambiance van Carré Hotel Zuid-Limburg, gevestigd in een karakteristieke oude carréboerderij in het schilderachtige Hulsberg. Hier, in het kloppende hart van Zuid-Limburg, streven wij ernaar om u een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden, vooral wanneer u op zoek bent naar het perfecte hotel met een familiekamer in Limburg.

De familiekamer in ons hotel in Limburg

Geniet van ruimte en comfort tijdens uw verblijf bij Carré Hotel Zuid-Limburg. Onze in 2023 gerenoveerde familiekamers zijn ontworpen met ultiem comfort in gedachten en bieden voldoende ruimte voor u en uw reisgezelschap. De familiekamers in ons hotel in Limburg zijn perfect voor reizigers die op zoek zijn naar dat beetje extra ruimte en comfort tijdens hun verblijf. Terwijl u onze kamers betreedt, omarmt u direct de sfeer van modern comfort. Met uw eigen opgang zult u zich helemaal thuis voelen tijdens uw verblijf. Eigentijdse voorzieningen en stijlvol meubilair zijn zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus evenwicht te creëren tussen luxe en huiselijkheid. Maar wat onze familiekamers in ons hotel in Limburg echt bijzonder maakt, is het behoud van authentieke elementen die de boerderij haar unieke karakter geven. Het is een subtiele herinnering aan het verleden, verweven in een hedendaagse setting.

Sfeervol genieten in de familiekamer in ons hotel

Wanneer u in onze familiekamer verblijft, kunt u exclusief genieten van een prachtig dakterras dat uitkijkt over de authentieke binnenplaats. Ontworpen met de oorspronkelijke hooizolder in gedachten, biedt dit een unieke sfeer en stijl die u nergens anders zult ervaren. Van een ontspannen familievakantie tot een sportieve groepsvakantie, onze familiekamer in ons hotel in Limburg biedt alles wat u nodig heeft om uw overnachting in Zuid-Limburg onvergetelijk te maken.

2 mensen die genieten in de familiekamer in het hotel in Limburg

Midweek of weekend Zuid-Limburg

Een verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg is niet alleen beperkt tot onze gezellige kamers. Onze centrale locatie in Hulsberg plaatst u in het midden van alle pracht die Zuid-Limburg te bieden heeft. Van de weelderige groene heuvels tot rijke cultuur en charmante steden kenmerkend aan hun bourgondisch karakter. De nabijheid van de steden maakt het gemakkelijk om te reizen en de hoogtepunten van Zuid-Limburg te verkennen, terwijl u ’s avonds terugkeert naar de rust en comfort van uw familiekamer in ons hotel in Limburg.

Kies voor een familieverblijf dat verder gaat dan een standaard hotel in Zuid-Limburg. Kies voor Carré Hotel Zuid-Limburg, waar modern comfort en authentieke charme samenkomen om u een ervaring te bieden die u koestert en deelt met uw geliefden. Boek vandaag nog en ontdek waarom de familiekamer in ons hotel in Limburg het thuis weg van huis is voor families die het Zuiden van Nederland verkennen.

Impressie van de familiekamer in het hotel in Limburg
Impressie van de familiekamer in het hotel in Limburg