Erleben Sie den Charme unseres einzigartigen Vierkanthofs.

Samenwerking

Blanche Dael x CHZL

We streven ernaar om onze gasten, veelal afkomstig van buiten de provincie, onder te dompelen in de schoonheid van Zuid-Limburg. Als eerbetoon aan lokale bedrijven die hier al generaties lang floreren, zullen onze kamers binnenkort hun namen en erfgoed dragen. Blanche Dael is wat ons betreft een perfect voorbeeld van een bedrijf dat wij graag aan ons hotel zouden willen verbinden.

Waarom Blanche Dael?

Een essentieel aspect van ons plan om de lokale identiteit te versterken is onze wens om samen te werken met gewaardeerde bedrijven die Zuid-Limburg al vele jaren kleur geven. Daarom willen we onze kamers vernoemen naar en in te richten in de stijl van deze bedrijven. 

Blanche Dael is een gevestigde naam in de regio, bekend om zijn kwaliteitskoffie en thee. De samenwerking met Blanche Dael zou niet alleen een eerbetoon zijn aan jullie bedrijf, maar ook een kans om gasten te laten genieten van de authentieke smaken van Zuid-Limburg.

Bovendien zou het voor Blanche Dael een uitgelezen kans zijn om jullie producten te presenteren aan een breder publiek, waaronder gasten van buiten de provincie, die op zoek zijn naar een authentieke Zuid-Limburgse ervaring. We zijn ervan overtuigd dat een samenwerking met Blanche Dael de zintuigen van onze gasten zal prikkelen en bijdraagt aan de onvergetelijke herinneringen die ze bij ons zullen creëren. Samen kunnen we de essentie van Zuid-Limburg in elk kopje koffie en thee tot leven brengen.

Voordelen Blanche Dael