Experience the charm of our distinctive square hotel.

Parkeren was nog nooit zo gemakkelijk met onze fietsenstalling, dan kunt u zorgeloos genieten!
Een fietstocht op een mooie seizoensdag kan eigenlijk niet missen als u een tripje naar ons hotel in het Heuvelland heeft geboekt. Of u nu uw eigen fiets wil meenemen, of een fiets gaat huren voor de desbetreffende periode, het is natuurlijk prettig om te weten dat er een plek is waar u uw fiets kan parkeren! Wij bieden deze faciliteit gratis en voor niets aan.

Met onze ruime fietsenstalling is parkeren nooit een probleem

Carré Hotel Zuid-Limburg is natuurlijk niet compleet zonder een fietsenstalling. Aangezien we midden in het prachtige Zuid-Limburg zitten, waar aan mooie fietsroutes geen gebrek is, is het ook van belang dat de twee-wielers ergens veilig en beschut kunnen staan. Vandaar dat wij de faciliteit aanbieden om uw fiets gemakkelijk te parkeren in onze ruime, gratis fietsenstalling. Zo zijn de fietsen uit de achterbak en kunt u gaan en staan, of fietsen, waar u maar wilt.

De elektrische fiets kan niet achterblijven

“Ook is er een mogelijkheid om op te laden tussen de verschillende hoogtemeters, zo kunt u genieten van een kopje koffie terwijl ons oplaadpunt ervoor zorgt dat uw fiets ook klaar is voor de laatste meters. Mocht u een elektrische fiets fijner vinden om mee te nemen naar het zuiden, is dit natuurlijk geen probleem! Zo kan uw fiets met gemak in de nachturen Electric charging points, zodat u direct kunt beginnen met uw dag.
Om meer te weten over het oplaadpunt voor de elektrische fiets, kunt u een kijkje nemen op deze pagina! ”

Cycling routes

South Limburg is a favourite cycling paradise. Discover cycling tours with the widest views or take a route to picturesque Valkenburg. Numerous options are available, including at our hotel. Ask at reception for our cycling routes.

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.