Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Parkeren was nog nooit zo gemakkelijk met onze fietsenstalling, dan kunt u zorgeloos genieten!
Een fietstocht op een mooie seizoensdag kan eigenlijk niet missen als u een tripje naar ons hotel in het Heuvelland heeft geboekt. Of u nu uw eigen fiets wil meenemen, of een fiets gaat huren voor de desbetreffende periode, het is natuurlijk prettig om te weten dat er een plek is waar u uw fiets kan parkeren! Wij bieden deze faciliteit gratis en voor niets aan.

Met onze ruime fietsenstalling is parkeren nooit een probleem

Carré Hotel Zuid-Limburg is natuurlijk niet compleet zonder een fietsenstalling. Aangezien we midden in het prachtige Zuid-Limburg zitten, waar aan mooie fietsroutes geen gebrek is, is het ook van belang dat de twee-wielers ergens veilig en beschut kunnen staan. Vandaar dat wij de faciliteit aanbieden om uw fiets gemakkelijk te parkeren in onze ruime, gratis fietsenstalling. Zo zijn de fietsen uit de achterbak en kunt u gaan en staan, of fietsen, waar u maar wilt.

De elektrische fiets kan niet achterblijven

“Ook is er een mogelijkheid om op te laden tussen de verschillende hoogtemeters, zo kunt u genieten van een kopje koffie terwijl ons oplaadpunt ervoor zorgt dat uw fiets ook klaar is voor de laatste meters. Mocht u een elektrische fiets fijner vinden om mee te nemen naar het zuiden, is dit natuurlijk geen probleem! Zo kan uw fiets met gemak in de nachturen Elektrische oplaadpunten, zodat u direct kunt beginnen met uw dag.
Om meer te weten over het oplaadpunt voor de elektrische fiets, kunt u een kijkje nemen op deze pagina! ”

Fietsroutes

Zuid-Limburg is een geliefd fietsparadijs. Ontdek fietstochten met de weidste uitzichten of neem een route naar het pitoreske Valkenburg. Er zijn talloze opties beschikbaar, ook bij ons hotel. Vraag bij de receptie naar onze fietsroutes.

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.