Experience the charm of our distinctive square hotel.

Amstel Gold Race

Dé start van het wielerseizoen

De race wordt vaak gezien als de officieuze start van het wielerseizoen en is een van de meest uitdagende races op de kalender vanwege de vele heuvels en klimmetjes in het parcours. De race begint en eindigt in Valkenburg en voert de renners door de prachtige heuvels en schilderachtige dorpjes van Zuid-Limburg. De finish is altijd een spannend moment, omdat de renners vaak in een sprint met meerdere rijders naar de finish rijden.

Photo: Visit South Limburg

Evenement met een gouden randje

Het evenement omvat niet alleen de race zelf, maar ook tal van andere activiteiten voor fans en toeschouwers. Er zijn bijvoorbeeld tal van feesten en muzikale optredens in de dagen tijdens de race en verschillende plekken waar fans kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de renners aanmoedigen. Ook is er ook een toerversie van de Amstel Gold Race, waarbij amateur-fietsers de kans krijgen om een deel van het parcours zelf te rijden. Al met al is de Amstel Gold Race niet alleen een spannende wielerwedstrijd, maar ook een groot en sfeervol evenement dat de hele regio in de ban houdt.

Explore South Limburg

The Burgundian South, the region where the charm of nature meets the vibrant city life. Grab a bite to eat, visit the historic castles or tour the lively nearby cities such as Valkenburg and Maastricht. Whether you are looking for adventure or relaxation, South Limburg has it all! Book your stay at Carré Hotel Zuid-Limburg now and don't miss a thing about South Limburg!

Hotspots

What to do nearby

Photo: mywanderfulworld.com

Triangle

27 km

Naeve de Paort

0.0 km

Brasserie Amuseer

8.7 km

Photo: Visit South Limburg

Amstel Gold Race

0.0 km

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.