Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Amstel Gold Race

Dé start van het wielerseizoen

De race wordt vaak gezien als de officieuze start van het wielerseizoen en is een van de meest uitdagende races op de kalender vanwege de vele heuvels en klimmetjes in het parcours. De race begint en eindigt in Valkenburg en voert de renners door de prachtige heuvels en schilderachtige dorpjes van Zuid-Limburg. De finish is altijd een spannend moment, omdat de renners vaak in een sprint met meerdere rijders naar de finish rijden.

Foto: Visit Zuid-Limburg

Evenement met een gouden randje

Het evenement omvat niet alleen de race zelf, maar ook tal van andere activiteiten voor fans en toeschouwers. Er zijn bijvoorbeeld tal van feesten en muzikale optredens in de dagen tijdens de race en verschillende plekken waar fans kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de renners aanmoedigen. Ook is er ook een toerversie van de Amstel Gold Race, waarbij amateur-fietsers de kans krijgen om een deel van het parcours zelf te rijden. Al met al is de Amstel Gold Race niet alleen een spannende wielerwedstrijd, maar ook een groot en sfeervol evenement dat de hele regio in de ban houdt.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Uitspanning de Nachtegaal

Uitspanning de Nachtegaal

9.8 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Château Wittem

Julemont

11.8 km

Cup & Vino

3.7 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.