Experience the charm of our distinctive square hotel.

Andre Rieu 2024

Beleef hét magische muziekevenement op het Vrijthof

André Rieu op het Vrijthof tijdens de zomerperiode, het is een van de meest bekende en geliefde evenementen in Maastricht en ver daarbuiten. Mensen reizen stad en land af om de ster violist te zien spelen met zijn talentvolle orkest op de achtergrond. Het is een ware ervaring en een echte bucketlist activiteit! Deze zomer, André Rieu 2023.

Photo: bezoekmaastricht.nl

Vrijthofconcerten

Het Vrijthof in Maastricht wordt tijdens de zomerperiode omgetoverd tot een spectaculair openluchttheater waar duizenden mensen samenkomen om te genieten van de prachtige muziek, de sfeer en de romantische omgeving. André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest weten het publiek keer op keer te betoveren met hun unieke interpretatie van klassieke muziek en walsen. Het evenement is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het culturele leven in Maastricht en trekt elk jaar bezoekers van over de hele wereld. Het is een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten en een echte must-see voor muziekliefhebbers. Boek uw overnachting of beleef een ultiem weekend met ons André Rieu 2023 Arrangement.

Explore South Limburg

Een uniek uitje mag niet in het water vallen door verre overnachtingen of volgeboekte hotels in de binnenstad van Maastricht. Laat u dan ook betoveren door André Rieu op het Vrijthof en overnacht in Carré Hotel Zuid-Limburg! Bekijk ons speciaal arrangement en beleef een uniek uitje voor een unieke prijs.

Hotspots

What to do nearby

Photo: Pinkpop

Pinkpop 2024

14 km

Naeve de Paort

0.0 km

On the Trepkes

0.2 km

Photo: abmc.gov

American cemetary

12.0 km

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.