Experience the charm of our distinctive square hotel.

Brasserie Amuseer

Bourgondisch genieten en gezelligheid

Op een steenworp afstand van de Brand Bier Brouwerij, vindt u Brasserie Amuseer. Een gezellige eet- en drinkgelegenheid in het hart van Wijlre en het Heuvelland. Het is dé perfecte tussenstop voor talloze fiets-, wandel- en motorroutes door het adembenemende landschap van Zuid-Limburg.

Voelt als familie

Brasserie Amuseer floreert onder de bezielende leiding van broer en zus Costongs. Hard werken is hen via het familiebedrijf van ouder Costongs met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd realiseerden ze zich beiden dat hun passie in de horeca lag. Met een schat aan ervaring in de gastvrijheid sector was slechts een kwestie van tijd dat ze zelf een zaak zouden starten.

Wat begon als een cateringbedrijf, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Het eten is altijd goed, de drank vloeit rijkelijk en de gastvrije bediening is er een die u niet vaak elders zult tegenkomen.

Explore South Limburg

The Burgundian South, the region where the charm of nature meets the vibrant city life. Grab a bite to eat, visit the historic castles or tour the lively nearby cities such as Valkenburg and Maastricht. Whether you are looking for adventure or relaxation, South Limburg has it all! Book your stay at Carré Hotel Zuid-Limburg now and don't miss a thing about South Limburg!

Hotspots

What to do nearby

Photo: © Harry Heuts

Brut172

14.5 km

Naeve de Paort

0.0 km

Photo: Peter Schols

Gerardushoeve

17.5 km

Photo: Visit South Limburg

Domain Holset

23.0 km

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.