Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Brasserie Amuseer

Bourgondisch genieten en gezelligheid

Op een steenworp afstand van de Brand Bier Brouwerij, vindt u Brasserie Amuseer. Een gezellige eet- en drinkgelegenheid in het hart van Wijlre en het Heuvelland. Het is dé perfecte tussenstop voor talloze fiets-, wandel- en motorroutes door het adembenemende landschap van Zuid-Limburg.

Voelt als familie

Brasserie Amuseer floreert onder de bezielende leiding van broer en zus Costongs. Hard werken is hen via het familiebedrijf van ouder Costongs met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd realiseerden ze zich beiden dat hun passie in de horeca lag. Met een schat aan ervaring in de gastvrijheid sector was slechts een kwestie van tijd dat ze zelf een zaak zouden starten.

Wat begon als een cateringbedrijf, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Het eten is altijd goed, de drank vloeit rijkelijk en de gastvrije bediening is er een die u niet vaak elders zult tegenkomen.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: © Harry Heuts

Brut172

14.5 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde

15 km

Brasserie Amuseer

8.7 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.