Experience the charm of our distinctive square hotel.

The Old Inn

Schuif aan bij Jordy & Linda

Bij Jordy en Linda, aan de overkant van de straat, word je altijd even vriendelijk ontvangen. Deze kleine, maar gezellige horecazaak wordt gekenmerkt door de warme uitstraling. Een absolute verborgen parel in Zuid-Limburg. Bij de gezellige brasserie Den Oude Herberg kunt u terecht voor een heerlijke voedzame lunch of een goede kop koffie. Na de lunch kunt u heerlijk ontspannen op het terras genietend van de Limburgse zon!

Photo: Den Oude Herberg

Eten en drinken zoals in een oude herberg.

Bij Den Oude Herberg draait alles om gemoedelijkheid en gezelligheid. De typisch Limburgse instelling dus. Voor iedereen die houdt van een eenvoudige, normale en eerlijke menukaart gecombineerd met een breed assortiment aan (speciaal) bieren én voor iedereen die dicht bij het hotel wil blijven is Den Oude Herberg de perfecte uitvalsbasis. Daarnaast is Den Oude Herberg ook een perfecte plek voor grotere groepen die samen willen lunchen, dineren, borrelen óf barbecuen.

This is possible at The Old Inn

OFYR-pakket

Het unieke OFYR-pakket is ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een culinaire ervaring in de buitenlucht. Het OFYR-pakket is samengesteld in samenwerking met Keurslagerij Keulen uit Hulsberg, een meervoudig Beste Keurslager van Nederland. Dit betekent dat het vlees van de hoogste kwaliteit is en dat u gegarandeerd bent van een smaakvolle ervaring. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van de OFYR en geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een onvergetelijke en gezellige avond.

  • 4 Verschillende soorten vlees (Angus burger, varkenshaas, souvlaki spies en barbecueworst)
  • Inclusief ruime keuze aan salades.
  • Inclusief diverse sausen.
  • Drank is exclusief en kan achteraf worden afgerekend.

€30

Explore South Limburg

The Burgundian South, the region where the charm of nature meets the vibrant city life. Grab a bite to eat, visit the historic castles or tour the lively nearby cities such as Valkenburg and Maastricht. Whether you are looking for adventure or relaxation, South Limburg has it all! Book your stay at Carré Hotel Zuid-Limburg now and don't miss a thing about South Limburg!

Hotspots

What to do nearby

On the Trepkes

0.2 km

Naeve de Paort

0.0 km

Photo: Peter Schols

Gerardushoeve

17.5 km

Photo: Municipal Cave Valkenburg

Municipal Cave

4.3 km

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.