Experience the charm of our distinctive square hotel.

Pop on Top

Een festival met voor ieder wat wils

Pop on Top is hét festival op de Cauberg en een van de bekendste evenementen in Valkenburg aan de Geul. Het festival is in 2010 ontstaan uit een ambitie om de stad te promoten met een gezellig en kwalitatief goed festival, en dat is tot nu toe behoorlijk goed gelukt.

Photo: Pop on Top

Pop on Top staat voor verbondenheid & gezelligheid

Het evenement is uitgegroeid tot een belangrijke jaarlijkse gebeurtenis, met 10 succesvolle edities op rij. Pop on Top is niet alleen populair vanwege de geweldige locatie op de Cauberg, maar ook vanwege de sfeer van verbondenheid en trots die er heerst. Het is een echt familiefestival waar voor alle leeftijden iets te vinden is. Van beats tot meezingers, live-entertainment en diverse foodtrucks, noem maar op. Pop on Top is een perfecte combinatie van muziek, eten, drinken en gezelligheid en het is dan ook geen wonder dat het festival elk jaar weer duizenden bezoekers trekt.

Explore South Limburg

The Burgundian South, the region where the charm of nature meets the vibrant city life. Grab a bite to eat, visit the historic castles or tour the lively nearby cities such as Valkenburg and Maastricht. Whether you are looking for adventure or relaxation, South Limburg has it all! Book your stay at Carré Hotel Zuid-Limburg now and don't miss a thing about South Limburg!

Hotspots

What to do nearby

Thermae 2000

5.4 km

Naeve de Paort

0.0 km

Photo: Château Wittem

Julemont

11.8 km

Photo: Fire Revival Night

Fire Revival Night

4.7 km

Hello,

My name is Isa!

Feel free to send an e-mail or contact me via chat. I will then help you as soon as possible.

Available Monday to Friday from 08:30 to 17:00.