Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Pop on Top

Een festival met voor ieder wat wils

Pop on Top is hét festival op de Cauberg en een van de bekendste evenementen in Valkenburg aan de Geul. Het festival is in 2010 ontstaan uit een ambitie om de stad te promoten met een gezellig en kwalitatief goed festival, en dat is tot nu toe behoorlijk goed gelukt.

Foto: Pop on Top

Pop on Top staat voor verbondenheid & gezelligheid

Het evenement is uitgegroeid tot een belangrijke jaarlijkse gebeurtenis, met 10 succesvolle edities op rij. Pop on Top is niet alleen populair vanwege de geweldige locatie op de Cauberg, maar ook vanwege de sfeer van verbondenheid en trots die er heerst. Het is een echt familiefestival waar voor alle leeftijden iets te vinden is. Van beats tot meezingers, live-entertainment en diverse foodtrucks, noem maar op. Pop on Top is een perfecte combinatie van muziek, eten, drinken en gezelligheid en het is dan ook geen wonder dat het festival elk jaar weer duizenden bezoekers trekt.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Steenkolenmijn

Steenkolenmijn

5.1 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Brasserie America

Brasserie America

3.8 km

Foto: Den Oude Herberg

Den Oude Herberg

0.1 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.