Knallend het nieuwe jaar inluiden met 30% korting

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers
Pop on Top

Een festival met voor ieder wat wils

Pop on Top is hét festival op de Cauberg en een van de bekendste evenementen in Valkenburg aan de Geul. Het festival is in 2010 ontstaan uit een ambitie om de stad te promoten met een gezellig en kwalitatief goed festival, en dat is tot nu toe behoorlijk goed gelukt.

Foto: Pop on Top

Pop on Top staat voor verbondenheid & gezelligheid

Het evenement is uitgegroeid tot een belangrijke jaarlijkse gebeurtenis, met 10 succesvolle edities op rij. Pop on Top is niet alleen populair vanwege de geweldige locatie op de Cauberg, maar ook vanwege de sfeer van verbondenheid en trots die er heerst. Het is een echt familiefestival waar voor alle leeftijden iets te vinden is. Van beats tot meezingers, live-entertainment en diverse foodtrucks, noem maar op. Pop on Top is een perfecte combinatie van muziek, eten, drinken en gezelligheid en het is dan ook geen wonder dat het festival elk jaar weer duizenden bezoekers trekt.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: ANP

Kasteel Hoensbroek

7.8 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Atelier Gulpen

Atelier Gulpen

10.3 km

Foto: Pop on Top

Pop on Top

5.5 km