Still only

Days

until the start of the Amstel Gold Race 2024

Percentage of rooms still available

Experience the charm of our distinctive square hotel.

Van harte welkom

Uw verblijf

Ons doel is om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom doen we een aantal zaken anders dan u wellicht gewend bent bij andere hotels. Omdat we niet willen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan, nemen we u graag bij de hand.

Aankomst met een drankje

U bent op vakantie, een weekendje of midweekje weg. De kans is groot dat u enige tijd heeft moeten reizen voordat u in Zuid-Limburg arriveerde. Het laatste wat we willen is dat u daarna óók nog in de rijd moet gaan staan om in te checken. Voordat we over gaan tot het ‘officiele’ gedeelte, nodigen we u graag uit voor een drankje van het huis. Neem plaats in ons restaurant of op het terras en een van onze collega’s biedt u een welverdiend drankje aan.

Check-in vanuit 'de luie stoel'

Wanneer u enigszins bent bijgekomen van uw reis én het welkomsdrankje is geserveerd komt een collega bij u aan tafel met een tablet of laptop. We nemen samen uw reservering door, controleren alle gegevens en check u vervolgens in.

De sleutel & uw kamer

U geeft aan ons aan wanneer u gereed bent om naar uw kamer te gaan. Om uw spullen te ‘droppen’ of om u even op te frissen. Een collega loopt mee naar uw kamer en overhandigd u uw hotelsleutel.

Lekker (uit)eten

Wenst u te lunchen of dineren? Dan kunnen wij het restaurant bij het hotel, Grand Carré Naeve de Paort, van harte aanbevelen. Mocht u liever elders willen eten, dan adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden die Zuid-Limburg te bieden heeft. Sterker nog: We hebben al enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Ontbijten als een keizer

Start uw dag op unieke wijze met een ontbijt bij Naeve de Paort! Kies uit 5 verschillende à la carte ontbijten. Geniet van heerlijke koffie of thee en een verfrissend sapje. Laat u verwennen met een smaakvol ontbijt op maat, helemaal naar uw wensen. Begin uw ochtend goed bij Naeve de Paort!

Check-out

We hopen dat u een prettig verblijf in Zuid-Limburg en in ons hotel heeft gehad. U kunt tot 10:00 uur uitchecken bij ons collega’s. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van onze uitslaapservice waarmee u pas om 11:00 uur hoeft uit te checken.