Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Van harte welkom

Uw verblijf

Ons doel is om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom doen we een aantal zaken anders dan u wellicht gewend bent bij andere hotels. Omdat we niet willen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan, nemen we u graag bij de hand.

Aankomst met een drankje

U bent op vakantie, een weekendje of midweekje weg. De kans is groot dat u enige tijd heeft moeten reizen voordat u in Zuid-Limburg arriveerde. Het laatste wat we willen is dat u daarna óók nog in de rijd moet gaan staan om in te checken. Voordat we over gaan tot het ‘officiele’ gedeelte, nodigen we u graag uit voor een drankje van het huis. Neem plaats in ons restaurant of op het terras en een van onze collega’s biedt u een welverdiend drankje aan.

Check-in vanuit 'de luie stoel'

Wanneer u enigszins bent bijgekomen van uw reis én het welkomsdrankje is geserveerd komt een collega bij u aan tafel met een tablet of laptop. We nemen samen uw reservering door, controleren alle gegevens en check u vervolgens in.

De sleutel & uw kamer

U geeft aan ons aan wanneer u gereed bent om naar uw kamer te gaan. Om uw spullen te ‘droppen’ of om u even op te frissen. Een collega loopt mee naar uw kamer en overhandigd u uw hotelsleutel.

Lekker (uit)eten

Wenst u te lunchen of dineren? Dan kunnen wij het restaurant bij het hotel, Grand Carré Naeve de Paort, van harte aanbevelen. Mocht u liever elders willen eten, dan adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden die Zuid-Limburg te bieden heeft. Sterker nog: We hebben al enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Ontbijten als een keizer

Start uw dag op unieke wijze met een ontbijt bij Naeve de Paort! Kies uit 5 verschillende à la carte ontbijten. Geniet van heerlijke koffie of thee en een verfrissend sapje. Laat u verwennen met een smaakvol ontbijt op maat, helemaal naar uw wensen. Begin uw ochtend goed bij Naeve de Paort!

Check-out

We hopen dat u een prettig verblijf in Zuid-Limburg en in ons hotel heeft gehad. U kunt tot 10:00 uur uitchecken bij ons collega’s. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van onze uitslaapservice waarmee u pas om 11:00 uur hoeft uit te checken.

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.