'The Boss', Bruce Springsteen, komt naar Zuid-Limburg!

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Een verse start van uw dag

Ontbijten

Start uw dag op unieke wijze met een ontbijt bij Naeve de Paort! Kies uit 5 verschillende à la carte ontbijten. Geniet van heerlijke koffie of thee en een verfrissend sapje. Laat u verwennen met een smaakvol ontbijt op maat, helemaal naar uw wensen. Begin uw ochtend goed bij Naeve de Paort!

Het aller verst, lekker dichtbij.

Bij ons geen standaard ontbijtbuffet, maar de keuze uit vijf verse ontbijten die ter plekke worden bereid. Zo geniet u altijd van een heerlijk ontbijt, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Bij ons staat de gast centraal en doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Komt u ook proeven van ons unieke ontbijtconcept?

Hoe werkt het?

Stap 1

Boek

een overnachting

Geef bij uw reservering aan dat u tijdens uw verblijf bij Carré Hotel Zuid-Limburg ook wenst te ontbijten in ons restaurant.

Stap 2

Kies

Uit een van de 5 opties

Neem ’s ochtends plaats aan de ontbijttafel en geef ter plekke door welke van de vijf à la carte ontbijt opties u wenst.

Stap 3

Geniet

van een vers ontbijt

Laat u verrassen door de kunsten van de keukencrew. Zij bereiden met alle liefde een heerlijk vers ontbijt voor u.

Zoet

€15

per persoon

Petit

€15

per persoon

Limburgs

€15

per persoon

Stevig

€15

per persoon

Mediterraan

€15

per persoon

Grand Carré

Naeve de Paort

Grand Café Naeve de Paort is een gezellige horecazaak gelegen in hetzelfde pand als Carré Hotel Zuid-Limburg. Deze horecagelegenheid wordt gerund door drie jonge, ambitieuze en ervaren horecaondernemers. 

Thijs, Nadine & Ralf

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

Tussen welke tijden kan ik gebruik maken van het ontbijt?

U kunt gebruik maken van het ontbijt van woensdag tot en met maandag tussen 8:30 en 11:00 uur.

Moet ik het ontbijt van tevoren reserveren of kan ik dat ook tijdens mijn verblijf aangeven?

U kunt het ontbijt het beste van tevoren online reserveren, maar het is ook mogelijk om op een later tijdstip alsnog een ontbijt aan te vragen. Wanneer u hier alsnog gebruik van wenst te maken, kunt u dit aan de bar van Grand Carré Naeve de Paort alsnog doorgeven.

Wat betekent ‘Naeve de Paort’?

‘Naeve de Paort’ is Limburgs dialect en betekent letterlijk ‘Naast de poort’.

De reden om de brasserie naast het hotel hiernaar te vernoemen heeft ermee te maken dat het pand als geheel een Rijksmonument is. Deze monumentale status heeft het gekregen door de sluitsteen boven de poort aan de Oost-/Straatzijde van het pand.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

  • Maandag en dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00 - 18:00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 12:00 - 21:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 - 21:00 uur

Is ontbijt inbegrepen bij Carré Hotel Zuid-Limburg?

Standaard vermelden wij de kamerprijzen op deze website exclusief ontbijt, maar dit kan bijgeboekt worden voor €15 per persoon per ontbijt. Hierbij zijn een warme drank en sapje inbegrepen.

Voor het ontbijt werken wij samen met het naastgelegen (inpandig) restaurant, Grand Carré Naeve de Paort. Hier kunt u genieten van een van de vijf à la carte ontbijten die zij aanbieden. In tegenstelling tot veel andere hotels werken wij niet met een ontbijtbuffet, maar wordt uw ontbijt ter plekke vers voor u bereidt.

Neem dan contact met ons op!