Knallend het nieuwe jaar inluiden met 30% korting

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers
De toekomst begint nu!

Rijksmonument

Een oud hotel in een rijksmonument uit 1840 heeft zowel voor- als nadelen. Het is belangrijk om deze aspecten te begrijpen voordat u besluit om in zo’n hotel te verblijven of om het te runnen.

Historisch comfort

Overnachten in een monumentaal pand, een plek waar de charme en elegantie van het verleden naadloos samenkomen met moderne gemakken. Het hotel zit vol met historische kenmerken en biedt onze gasten een charmante ervaring. Naast mooie voordelen, kent zo’n historisch pand ook nadelen. Zo is het bijvoorbeeld een uitdaging om modern comfort te bieden in een gebouw dat oorspronkelijk niet was ontworpen voor het gebruik als hotel. We willen u er daarom op wijzen dat ons historische pand nog steeds zijn eigen karakter behoudt en dat u de mogelijkheid heeft om de authentieke sfeer van het gebouw te ervaren, inclusief de bijkomende nadelen zoals de gehorigheid van het pand.

Om ons hotel tegelijkertijd toch up-to-date te houden en de behoeften van de gasten altijd waar te kunnen blijven maken, zullen de hotelkamers komende jaren gerenoveerd worden. Een paar kamers en de loft zijn zelfs begin 2023 al gerenoveerd! Bij het renoveren van onze kamers houden we uiteraard rekening met het rijke historische karakter van het hotel, zodat er een duidelijke mix ontstaat van hedendaagse comfort en nostalgische charme. We hopen dat eind 2028 het gehele hotel is gerenoveerd.