Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Open eigen terrein + Gratis

Parkeren

Na een lange en vermoeiende reis is er niets zo vervelend als het lang moeten zoeken naar een parkeerplaats. Vaak op enige afstand van uw bestemming én ‘onbetaalbaar’. Bij ons gaat dat anders: U kunt geheel gratis op ons eigen terrein aan de achterzijde van het hotel parkeren.

800 vierkante meter

Wanneer u aankomt bij Carré Hotel Zuid-Limburg kunt u zo de oprijlaan naast het terras oprijden. Aan het einde hiervan vindt u onze 800 vierkante meter grote parkeerplaats. Hier kunt u uw auto gedurende uw gehele verblijf gratis parkeren. Vervolgens is het nog maximaal 100 meter lopen tot de ingang van ons hotel.

Alternatieven

Op piekmomenten kan onze parkeerplaats aardig vol zijn aangezien deze ook door restaurantgasten gebruikt wordt. Wanneer dit het geval is, zijn er meer dan genoeg alternatieve gratis parkeermogelijkheden. Deze bevinden zich ook allen binnen 200 meter van ons hotel.

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

Kan ik in de buurt van de ingang parkeren?

U kunt gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel. Vanuit deze parkeerplaats is het ongeveer 100 meter lopen tot de ingang van het hotel.

Waar kan ik parkeren en wat zijn de kosten?

Het is voor hotel- en restaurantgasten mogelijk om geheel gratis gebruik te maken van de parkeerplaats op onze eigen terrein (aan de achterzijde van het pand).

Mocht deze parkeerplaats onverhoopt vol zijn, dan is het mogelijk om gratis in de nabijgelegen wijk te parkeren.

Lees hier meer over de parkeermogelijkheden.

Neem dan contact met ons op!

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.