Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Carré Hotel Zuid-Limburg

Ons hotel

Een oud hotel in een rijksmonument uit 1840 heeft zowel voor- als nadelen. Het is belangrijk om deze aspecten te begrijpen voordat je besluit om in zo’n hotel te verblijven of om het te runnen.

Over ons hotel

Carré Hotel Zuid-Limburg is een bijzonder hotel gelegen in het pittoreske dorpje Hulsberg in Zuid-Limburg. Dit hotel heeft een rijke geschiedenis en een prachtige omgeving, waardoor het een populaire bestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Ons hotel gevestigd in een oude carré boerderij uit 1841 en biedt een unieke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een authentieke overnachtingsplek. In de loop der jaren is het hotel gerestaureerd waarbij de historische kenmerken van de boerderij bewaard zijn gebleven en zorgen voor een sfeervolle beleving.

Carré Hotel Zuid Limburg biedt diverse kamers aan die zijn ingericht met zachte kleuren en comfortabel meubilair. De kamers zijn voorzien een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. De studio en loft hebben daarnaast nog extra faciliteiten, zoals een eigen keuken en een privé balkon. Onze kamers zijn wellicht kleiner en minder luxe uitgerust dan in modernere hotels, maar tóch is een verblijf in ons oude carré hotel een bijzondere en memorabele ervaring!

Naast een heerlijke overnachting, kunt u in ons hotel ook terecht in het bijbehorende restaurant waar de lekkerste gerechten worden geserveerd.

Het hotel bevindt zich midden in het hart van Zuid-Limburg aan de rand van het dorp en op een steenworp afstand van het veelzijdige Valkenburg aan de Geul. Door deze ligging kunnen onze gasten optimaal genieten van het buitenleven en het prachtige landschap in het Heuvelland en de rest van Zuid-Limburg. De gasten zijn in de gelegenheid om heerlijk te wandelen of fietsen terwijl zij genieten van de rust en natuur. Ook zijn er diverse bezienswaardigheden in de buurt die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zoals de prachtige kastelen, musea en kerken.

Al met al is Carré Hotel Zuid-Limburg dé ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en natuur die willen genieten van de rijke geschiedenis en cultuur die Zuid-Limburg te bieden heeft!