Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Slapen in het hart van Zuid-Limburg

Ontdek onze hotelkamers

Bij ons vindt u een breed aanbod aan hotelkamers en kamertypes, variërend van budgetkamers tot luxe, moderne en recent gerenoveerde appartementen. Ontdek de charme van de oude carré boerderij en geniet van een onvergetelijk verblijf in het mooie Zuid-Limburg.

''Slaap goed, betaal minder''

Budget

Ontdek de prachtige regio van Zuid-Limburg op een betaalbare manier. De budget kamers van Carre Hotel Zuid-Limburg bieden alles wat u nodig heeft voor een aangename overnachting tegen een betaalbare prijs in hartje Zuid-Limburg!

Klein, maar knus.

Budget+

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Het officieuze motto van ons Nederlanders. Wij zien onze Budget+ kamers dan ook zo. Geen overdreven poespas, maar gewoon lekker slapen. Uiteraard wel van alle gemakken voorzien die je verwacht.

Mag het ietsje meer zijn?

Economy

Met ietsje meer bedoelen we het aantal personen of het aantal vierkante meters. Onze authentieke sfeer is uiteraard ook vertegenwoordigd in de Economy kamers. Alleen bieden deze kamers net dat beetje extra ruimte. Zo geniet je optimaal met z’n tweetjes. Maar deze kamer is ook uitermate geschikt voor een verblijf met drie personen.

1840 meets 2023

Studio

Geniet van ruimte en comfort tijdens uw verblijf bij Carré Hotel Zuid-Limburg. Onze in 2023 gerenoveerde Studio is ontworpen met ultiem comfort in gedachten en biedt voldoende ruimte voor u en uw reisgezelschap.

1840 meets 2023

Studio+

Carré Hotel Zuid-Limburg is verheugd om u onze ruime en stijlvolle Studio+ aan te bieden, deze is begin 2023 nog volledig gerenoveerd! Iedere hotelgast heeft unieke behoeften, en dat is precies de reden waarom Carré Hotel Zuid-Limburg kamers in verschillende maten en indelingen aanbiedt. We zorgen ervoor dat de kamers aan uw wensen voldoen. De Studio+ biedt plaats voor maximaal 8 personen.