Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Geniet van het kerstspektakel en ervaar de magie zelf!

Kerststad Valkenburg met 10% Early Santa korting!

Profiteer nu van ons Early Bird-arrangement voor de kerststad Valkenburg! Boek vroeg en ontvang 10% korting op uw hotelovernachting. Ervaar de betoverende sfeer van Valkenburg tijdens de feestdagen tegen een voordelige prijs. Wees er snel bij en geniet van een magische kerstervaring!

Foto: Eleven Media

Kerststad Valkenburg, een jaarlijks hoogtepunt voor de regio, trekt mensen van over de hele wereld aan. Deze betoverende bestemming staat bekend om zijn unieke kerstmarkten, ondergrondse grotten vol twinkelende lichtjes en magische sfeer. Het is een plek waar de geest van Kerstmis tot leven komt en bezoekers meeneemt op een reis vol warmte en verwondering.

Voor degenen die zich al vroeg willen laten onderdompelen in de feestelijke pracht, biedt het Early Bird-arrangement een fantastische kans. Boek uw verblijf in augustus en ontvang een exclusieve korting van 10% op het reguliere kamertarief. Dit stelt onze gasten in staat om niet alleen de drukte voor te zijn, maar ook om te genieten van de Kerststad Valkenburg met extra voordeel.

Bovendien bevindt ons hotel zich op een steenworp afstand van Valkenburg, waardoor hotelbezoekers lekker dichtbij zijn, maar toch de absolute drukte van de kerstperiode kunnen ontwijken. Zo kunnen ze in alle rust en ontspanning genieten van deze betoverende ervaring.

Claim nu uw 10% Kerststad korting!

Wat kunt u verwachten?

10% korting op reguliere kamertarief
Kamers en appartementen

Comfortabele kamers
voor iedereen