Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Motorhotel Zuid-Limburg met motorstalling

Motorhotel in Nederland

Geen fan van wandelen of fietsen, maar verkent u liever Zuid-Limburg op een motor? Dan hebben we goed nieuws voor u! Carré Hotel Zuid-Limburg heet namelijk alle motorrijders van harte welkom. Ons hotel staat bekend als een ‘motorhotel’ en is gelegen in het prachtige zuiden van Limburg, in Hulsberg. Deze regio is een populaire bestemming voor motorrijders vanwege de schitterende routes die het biedt. En wat is een betere uitvalsbasis voor uw avontuur dan ons hotel? Gelegen in Hulsberg, is het de ideale plek om te beginnen aan diverse tochten door het zuiden van Nederland.

Motorstalling en speciale ‘droogkamer’

Bij Hotel Zuid-Limburg bieden wij u gratis en veilige stalling voor uw motor in onze afsluitbare motorgarage, waar ruimte is voor 15 tot 20 motoren. Als alternatief kunt u gebruik maken van onze ruime parkeerplaats, hoewel deze niet afgesloten is. En wanneer u bij ons aankomt, kunt u uw motorkleding veilig opbergen in onze speciale ‘droogkamer’, zodat u de volgende dag weer fris op pad kunt gaan.

Unieke motorroutes in Limburg

Rondje Zuid-Limburg op de motor? Met Valkenburg als vertrekpunt ontdekt u de schitterende omgeving van Zuid-Limburg. En na de onvergetelijke motorrit kunt u bij een van de sfeervolle kamers van Carré Hotel Zuid-Limburg terecht voor een overnachting zodat u de volgende dag weer fris en fruitig de weg op kan!

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.