Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Brand Revival Night

Herleef de goede oude tijd met live muziek

Brand Revival Night is een jaarlijks terugkerend muziekevenement waarbij diverse tribute coverbandjes samenkomen om het publiek te vermaken. Het evenement is populair onder muziekliefhebbers die graag naar live muziek luisteren en even terug willen naar de tijd van toen. Tijdens deze avond worden verschillende muziekgenres vertegenwoordigd, waaronder rock en pop classics.

Foto: Brand Revival Night

Het idee achter Brand Revival Night is om bekende hits uit het verleden nieuw leven in te blazen. Door middel van de coverbandjes wordt het publiek getransporteerd naar een tijdperk van hun favoriete muziek en worden herinneringen opgehaald. De bandjes worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vermogen om de originele nummers zo authentiek mogelijk te reproduceren, wat zorgt voor een meeslepende en energieke ervaring voor het publiek. Al met al is Brand Revival Night een must-see evenement voor iedereen die van live muziek en een geweldige sfeer houdt. Dus wacht niet langer en zet de datum alvast in de agenda!

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Visit Zuid-Limburg

Amstel Gold Race

0.0 km

Naeve de Paort

0.0 km

Brasserie Revue

17.3 km

Foto: © Harry Heuts

Brut172

14.5 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.