Knallend het nieuwe jaar inluiden met 30% korting

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers
Brand Revival Night

Herleef de goede oude tijd met live muziek

Brand Revival Night is een jaarlijks terugkerend muziekevenement waarbij diverse tribute coverbandjes samenkomen om het publiek te vermaken. Het evenement is populair onder muziekliefhebbers die graag naar live muziek luisteren en even terug willen naar de tijd van toen. Tijdens deze avond worden verschillende muziekgenres vertegenwoordigd, waaronder rock en pop classics.

Foto: Brand Revival Night

Het idee achter Brand Revival Night is om bekende hits uit het verleden nieuw leven in te blazen. Door middel van de coverbandjes wordt het publiek getransporteerd naar een tijdperk van hun favoriete muziek en worden herinneringen opgehaald. De bandjes worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vermogen om de originele nummers zo authentiek mogelijk te reproduceren, wat zorgt voor een meeslepende en energieke ervaring voor het publiek. Al met al is Brand Revival Night een must-see evenement voor iedereen die van live muziek en een geweldige sfeer houdt. Dus wacht niet langer en zet de datum alvast in de agenda!

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Brasserie Amuseer

8.7 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Jasmijn Mulkens

Loods 81

11.1 km

Brasserie Revue

17.3 km