Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Hotel la Source

Verblijven in het prachtige Heuvelland

In het pittoreske dorpje Epen, gelegen in het prachtige Heuvelland in het zuiden van Limburg, bevindt zich Hotel La Source. Het dorp staat bekend om zijn typische vakwerkhuizen en de vele waterbronnen die hier aan de oppervlakte komen, en biedt talloze wandelmogelijkheden door de heuvels en langs de rivier de Geul.

Foto: Hotel La Source

Hotel La Source beschikt over 23 moderne kamers met eigentijdse faciliteiten, zoals flatscreen TV’s en moderne badkamers met bad en/of inloopdouche. Achter het hotel bevindt zich een prachtig dakterras waar gasten kunnen genieten van het mooie weer en een lekker drankje. Dit is de ideale plek om even bij te komen na een drukke dag in de mooie omgeving. De prachtige bar, waar ook dagelijks ontbijt, lunch én diner wordt geserveerd, is dagelijks geopend voor de lekkerste gerecht en en drankjes.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Visit Zuid Limburg

Domein Holset

23.0 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Routiq.com

Kasteelruïne Valkenburg

4.4 km

Op de Trepkes

0.2 km