Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Hotel Riche

Kleinschalig overnachten in hartje Valkenburg

Hotel Riche is een bijzondere plek aan de rand van centrum Valkenburg. De gastvrije service van het hotel draagt hier zeker aan bij, maar ook de liefde voor Valkenburg is voelbaar in elke hoek van het hotel. Sinds 1958 is Hotel Riche al een gevestigde naam in Valkenburg en in 2019 hebben de nieuwe eigenaren, Lars en Lindsay Dorren, het hotel nieuw leven ingeblazen met behoud van de authentieke sfeer en hun persoonlijke touch. Overal in het hotel zijn subtiele verwijzingen te vinden naar de charmes van Valkenburg. Ervaar het zelf door te overnachten in dit kleinschalige hotel in hartje Valkenburg.

Foto: Hotel Riche

Hotelkamers op maat

Het hotel beschikt over maar liefst 55 unieke hotelkamers, variërend van gezellig knus tot royaal ruim. In elke kamer zijn historische details van Valkenburg terug te vinden, wat de sfeer extra bijzonder maakt. Of je nu alleen komt of met een hele familie, het hotel biedt voor iedereen de perfecte accommodatie.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Boscafé 't Hijgend Hert

Boscafé ’t Hijgend Hert

23.0 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Fabian Viester

ParkCity Live

10 km

Foto: De Leuf

De Leuf

9.1 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.