Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Limburgs Mooiste

Ontdek de prachtige heuvels tijdens het populaire fietsevenement van Nederland

Een parcours dat door de prachtige heuvels en landschappen van Limburg loopt met uitdagende beklimmingen en waanzinnige uitzichten. Het evenement trekt jaarlijks duizenden deelnemers, het is dan ook een van de grootste en meest populaire fietsroutes in Nederland. Met de verschillende afstanden en routes, is er voor ieder niveau of interesse wel een parcours.

Foto: Limburgs Mooiste

Tijdens dit geliefde evenement zijn er ook activiteiten, optredens en attracties. Live muziek verhoogt de sfeer terwijl u met smacht wacht op een bekende die langs racet! Het evenement is een geweldige manier op de prachtige omgeving van Limburg te ontdekken.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Visit Zuid Limburg

Domein Holset

23.0 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: mywanderfulworld.com

Drielandenpunt

27 km

Foto: Da Vinci

Da Vinci Maasbracht

31.5 km