Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

De bron van het goede leven

Onderdompelen bij Thermae 2000

Op zoek naar een zonnige vakantie in het Zuiden? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Carré Hotel Zuid-Limburg geniet u van een verblijf midden in de natuur, omringd door de bruisende steden en het gezellige bourgondische gevoel. Een omgeving met weelderig groen, glooiende heuvels en geweldige fietsroutes door pittoreske dorpjes en prachtige natuurgebieden. Maar bovenal is het een plek om helemaal tot rust te komen, waardoor wellness daar zeker op zijn plek is. Onderdompelen in de bron van het goede leven en en uw lichaam de welverdiende rust geven; dat kunt u ervaren bij Thermae 2000.

Kom tot rust bij Thermae 2000

Bovenop de top van de Cauberg, op een kleine 10 minuten afstand van ons hotel, liggen de thermale baden te glinsteren met uitzicht op de omliggende natuur. Thermae 2000 is een speciale plek, aangezien de baden gevuld zijn met bronwater dat gewonnen is op zo’n 381 meter diepte in de Cauberg! Laat u verwennen in een van de oudste en tevens grootste kuuroorden van Nederland. Ontspan in de whirlpool en kom tot rust in een van de vele verschillende sauna’s en stoombaden.

Faciliteiten

Thermae 2000 heeft, verspreid over zo’n 60.000 m2, veel verschillende geweldige faciliteiten. Zo zijn er natuurlijk de onmisbare binnen- en buitenzwembaden, whirlpools en een lotusbad. Maar ook zijn er de verschillende soorten sauna’s en stoombaden met elk een andere opgieting. Tussen het zwemmen en zweten door kunt u ook genieten van verschillende beautyspecials, massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen en nog veel meer! Bij Thermae ervaart u het totale wellness pakket.

Eten & Drinken

Volop genieten van al die ontspanning, brengt vaak ook een knorrende maag met zich mee. Geen zorgen, bij Thermae 2000 hebben ze de ideale oplossing gevonden! Als u op zoek bent naar een lunch/diner of een kopje koffie met echte Limburgse vlaai staat de bediening van Bread & Bites voor u klaar. Bij de Loungebar kunt u genieten van overheerlijke cocktails en borrelplankjes. Geen zorgen, de spa-ervaring wordt hier doorgetrokken aangezien u lekker in de badjas kunt gaan borrelen! De Loungebar en Bread & Bites beschikken beiden over een terras waarbij u uitkijkt over de stad. In de zomer staat er zelfs een Foodtruck die u voorziet van allerlei frisse drankjes en lekkere hapjes. Op die manier kunt u uw honger stillen zonder te veel inspanning.

Badkledingdagen

De een wil graag genieten met badpak of zwembroek en de ander heeft een ontspannen dag in de wellness liever zonder badkleding. Beide is mogelijk bij Thermae 2000 en er zijn vaste dagen wat betreft de badkleding regels.

Elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand is badkleding overal verplicht. Zowel in de sauna’s, stoombaden als in de buiten- en binnen thermale baden.
Elke donderdag is het ongeklede dag, zodat u overal in het wellness resort terecht kunt zonder badkleding. Op elke overige dagen van de week is het sauna gedeelte zonder badkleding en alle overige faciliteiten met badkleding toegankelijk.

Kortom, geniet van een mooie vakantie te midden in het Heuvellandschap en kom tot rust met een wellnessdag waarna u tevreden terugkeert naar huis of naar ons hotel.

Fotocredits Thermae 2000

Praktische informatie voor Thermae 2000

Thermae 2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg

Voor openingstijden kunt u het beste terecht op:
www.thermae.nl

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.