'The Boss', Bruce Springsteen, komt naar Zuid-Limburg!

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Puur genieten op het Vrijthof.

Hotel Arrangement André Rieu op het Vrijthof

Beleef een onvergetelijke avond met de betoverende concerten van André Rieu op het Vrijthof! Maak je ervaring compleet met een comfortabele hotelovernachting. Geniet van de muziek, de sfeer en de Limburgse gastvrijheid. Boek nu en maak van je concertbezoek een bijzondere ervaring! Wij regelen het vervoer van en naar het Vrijthof.

Foto: bezoekmaastricht.nl

De concerten van André Rieu op het Vrijthof zijn wereldberoemd en trekken bezoekers van over de hele wereld naar de geboortestad van de charismatische violist. Met ruim 3 weken aan optredens is Maastricht jaarlijks het middelpunt van een bijzonder muzikaal spektakel.

De unieke sfeer van de concerten is ongeëvenaard: de prachtige historische omgeving van het Vrijthof, de uitbundige muziek van André Rieu en zijn orkest, en de gezellige ambiance creëren een magische ervaring die je ooit moet hebben meegemaakt. De betoverende klanken van de viool, de dansende walsen en de ongekende energie van het publiek maken de concerten van André Rieu op het Vrijthof een unieke belevenis.

Mis deze kans niet en boek je tickets om de sfeer en magie van dit spektakel zelf te ervaren. Een onvergetelijke ervaring wacht op je!

Concert data (+ link naar boekingmodule):

Wat kun je verwachten?

Ontvangst in het restaurant met een glaasje bubbels.
1x Nacht in onze Studio's of Comfort Kamers.
Blanche Dael koffie en thee op de kamer.
Incl. ontbijt 'the day after'.
Kamers en appartementen

Comfortabele kamers
voor iedereen