Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Puur genieten op het Vrijthof.

Hotel Arrangement André Rieu op het Vrijthof

Beleef een onvergetelijke avond met de betoverende concerten van André Rieu op het Vrijthof! Maak uw ervaring compleet met een comfortabele hotelovernachting. Geniet van de muziek, de sfeer en de Limburgse gastvrijheid. Boek nu uw André Rieu arrangement en maak van uw concertbezoek een bijzondere ervaring!

Foto: bezoekmaastricht.nl

De concerten van André Rieu op het Vrijthof zijn wereldberoemd en trekken bezoekers van over de hele wereld naar de geboortestad van de charismatische violist. Met ruim 3 weken aan optredens is Maastricht jaarlijks het middelpunt van een bijzonder muzikaal spektakel.

De unieke sfeer van de concerten is ongeëvenaard: de prachtige historische omgeving van het Vrijthof, de uitbundige muziek van André Rieu met zijn orkest, en de gezellige ambiance creëren een magische ervaring die u ooit moet hebben meegemaakt. De betoverende klanken van de viool, de dansende walsen en de ongekende energie van het publiek, maken de concerten van André Rieu op het Vrijthof een unieke belevenis.

Mis deze kans niet en boek uw tickets om de sfeer en magie van dit spektakel zelf te ervaren. Een onvergetelijke ervaring wacht op u!

Concert data (+ link naar boekingmodule):

Wat kunt u verwachten?

Ontvangst in het restaurant met een glaasje bubbels.
1x Nacht in onze Studio's of Comfort Kamers.
Blanche Dael koffie en thee op de kamer.
Incl. ontbijt 'the day after'.
Kamers en appartementen

Comfortabele kamers
voor iedereen