Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Ontsnap aan het weekendtoerisme

Mini-Midweek Special (3 nachten)

Ontsnap aan de drukte van het weekend en geniet van een ontspannen mini-midweek arrangement in het prachtige Zuid-Limburg. Deze speciale aanbieding stelt u in staat om te genieten van de schoonheid en rust van deze schilderachtige regio zonder de drukte die vaak gepaard gaat met het weekendtoerisme.

Foto: Visit Zuid-Limburg

Het mini midweek arrangement biedt de mogelijkheid om van maandag t/m donderdag of van dinsdag t/m vrijdag in Zuid-Limburg te verblijven.

Verken tijdens uw verblijf de prachtige natuurlijke landschappen van Zuid-Limburg te verkennen. Van glooiende heuvels en weelderige bossen tot pittoreske dorpjes en kronkelende rivieren, er valt hier altijd iets nieuws te ontdekken. Wandelaars kunnen genieten van uitdagende wandelroutes die leiden naar adembenemende uitzichten, terwijl fietsers kunnen genieten van de vele fietspaden die het gebied doorkruisen. Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen en tot rust komen in het hotel.

Wat betreft culinaire ervaringen biedt het mini-midweek arrangement de mogelijkheid om op woensdag, donderdag en vrijdag te genieten van heerlijke gerechten in het restaurant van het hotel. Met een gevarieerd menu dat lokale specialiteiten en internationale favorieten biedt, zullen fijnproevers zeker tevreden zijn. Op maandag en dinsdag is het restaurant naast het hotel gesloten, maar wij adviseren u graag over de vele eetgelegenheden die deze regio te bieden heeft.

Kortom, het mini midweek arrangement in Zuid-Limburg is de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de weekenddrukte en te genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft. Vergeet de drukte en laat u onderdompelen in de rust en schoonheid van Zuid-Limburg.

Wat kunt u verwachten?

Ontvang 50% korting op de derde nacht
Kamers en appartementen

Comfortabele kamers
voor iedereen