Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Een verse start van je dag

Borrelen

Naeve de Paort is de perfecte borrellocatie. Geniet met uw gezelschap van heerlijke hapjes, bijzondere speciaalbieren en goede wijnen. Laat u verwennen in een sfeervolle omgeving waar gezelligheid en genieten centraal staan. Proef de verrassende smaken van onze hapjes, ontdek de wereld van speciaalbieren en geniet van de verfijnde wijnen. De ideale plek om samen te borrelen en herinneringen te maken.

Ontspannen borrelen, proef de smaak van gezelligheid!

Bij Naeve de Paort borrelen is een unieke ervaring! Geniet van heerlijke hapjes die net even iets anders zijn: van huisgemaakte risotto ballen tot verrassende vegetarische snacks. Onze hapjes zijn met zorg bereid en bieden een smaakvolle twist aan je borrelervaring. Naast de hapjes kun je kiezen uit een breed assortiment aan dranken, van speciaalbieren tot verfijnde wijnen en cocktails.

Wat Naeve de Paort extra bijzonder maakt, is dat we ook aan de kleintjes denken. Terwijl jij ontspannen borrelt, kunnen de kinderen zich vermaken in onze speeltuin. Zo geniet je van quality time met vrienden of familie, terwijl de kids zich uitstekend vermaken.

Bij Naeve de Paort staan gezelligheid, gastvrijheid en ambachtelijke kwaliteit centraal. Kom langs en ontdek zelf de smaakvolle hapjes, de zelfgemaakte producten en de ontspannen sfeer. Een borrel bij Naeve de Paort is een beleving voor jong en oud!

Grand Carré

Naeve de Paort

Grand Café Naeve de Paort is een gezellige horecazaak gelegen in hetzelfde pand als Carré Hotel Zuid-Limburg. Deze horecagelegenheid wordt gerund door drie jonge, ambitieuze en ervaren horecaondernemers. 

Thijs, Nadine & Ralf

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘Naeve de Paort’?

‘Naeve de Paort’ is Limburgs dialect en betekent letterlijk ‘Naast de poort’.

De reden om de het horecagedeelte naast het hotel hiernaar te vernoemen heeft ermee te maken dat het pand als geheel een Rijksmonument is. Deze monumentale status heeft het gekregen door de sluitsteen boven de poort aan de Oost-/Straatzijde van het pand.

Moeten wij reserveren voor een lunch, borrel of diner?

Voor vragen omtrent onbijt, lunch, borrel of diner verwijzen hij u graag naar het restaurant dat in hetzelfde pand is gevestigd als ons hotel, Grand Carré Naeve de Paort. U kunt uw wensen het beste met hen bespreken op het moment dat u incheckt of voor aankomst contact opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt op de volgende manieren reserveren:

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

  • Maandag en dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 18:00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 21:00 uur
Neem dan contact met ons op!