Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Grand Carré

Naeve de Paort

(Limburgs voor: 'Naast de Poort')

Grand Café Naeve de Paort is een gezellige horecazaak gelegen in hetzelfde pand als Carré Hotel Zuid-Limburg. Het Grand Café wordt gerund door drie jonge, ambitieuze en ervaren horecaondernemers. Deze drie ondernemers hebben hun roots in het dorp liggen en willen graag een plek creëren waar mensen kunnen genieten van goed eten en drinken.

Laat u verrassen.

Het Grand Café heeft een verrassend concept dat ervoor zorgt dat het altijd een leuke plek is om te bezoeken. Naast het aanbieden van heerlijk eten en drinken, is het interieur van het café modern en gezellig, waardoor het een uitnodigende sfeer heeft.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Grand Café Naeve de Paort is de uitgebreide selectie van speciaalbieren en kwalitatief goede wijnen. De drie ondernemers hebben veel aandacht besteed aan het samenstellen van de drankenkaart, zodat er voor elke smaak iets te vinden is. Of je nu een fan bent van lokaal gebrouwen bier, of een liefhebber bent van een goede wijn, er is voor iedereen iets te vinden.

Naast de drankenkaart heeft het Grand Café ook een uitgebreide menukaart met een ruime keuze aan gerechten. De chefs in de keuken maken gebruik van verse ingrediënten en combineren deze op een unieke manier om gerechten te creëren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ontbijten

Lunchen

Dineren

Borrelen

Koffiemomentje

Grote groepen

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘Naeve de Paort’?

‘Naeve de Paort’ is Limburgs dialect en betekent letterlijk ‘Naast de poort’.

De reden om de het horecagedeelte naast het hotel hiernaar te vernoemen heeft ermee te maken dat het pand als geheel een Rijksmonument is. Deze monumentale status heeft het gekregen door de sluitsteen boven de poort aan de Oost-/Straatzijde van het pand.

Moeten wij reserveren voor een lunch, borrel of diner?

Voor vragen omtrent onbijt, lunch, borrel of diner verwijzen hij u graag naar het restaurant dat in hetzelfde pand is gevestigd als ons hotel, Grand Carré Naeve de Paort. U kunt uw wensen het beste met hen bespreken op het moment dat u incheckt of voor aankomst contact opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt op de volgende manieren reserveren:

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

  • Maandag en dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 18:00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 21:00 uur
Neem dan contact met ons op!

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.