Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Een verse start van je dag

Dineren

Beleef een unieke eetervaring met het shared dining concept. Geniet en proef van de heerlijke gerechten die u kunt delen met uw gezelschap.

Sharing is caring

Vul de tafel met al het lekkers en geniet van een smaakexplosie. Bij Naeve de Paort draait alles om het delen van smaken en ervaringen. Het shared dining concept is daarom dé ultieme manier om samen met vrienden en familie te genieten van deze avond! Om te zorgen dat elke gast hun hart kan ophalen, hebben we gezorgd dat er vis, vlees en vegetarische gerechten op de menukaart staan. Van smaakvolle voorgerechten tot verrassende hoofdgerechten en heerlijke desserts. Kom langs en ervaar zelf het gezellige shared dining concept, waarbij smakelijk eten en gezelligheid hand in hand gaan.

Grand Carré

Naeve de Paort

Grand Café Naeve de Paort is een gezellige horecazaak gelegen in hetzelfde pand als Carré Hotel Zuid-Limburg. Deze horecagelegenheid wordt gerund door drie jonge, ambitieuze en ervaren horecaondernemers. 

Thijs, Nadine & Ralf

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘Naeve de Paort’?

‘Naeve de Paort’ is Limburgs dialect en betekent letterlijk ‘Naast de poort’.

De reden om de het horecagedeelte naast het hotel hiernaar te vernoemen heeft ermee te maken dat het pand als geheel een Rijksmonument is. Deze monumentale status heeft het gekregen door de sluitsteen boven de poort aan de Oost-/Straatzijde van het pand.

Moeten wij reserveren voor een lunch, borrel of diner?

Voor vragen omtrent onbijt, lunch, borrel of diner verwijzen hij u graag naar het restaurant dat in hetzelfde pand is gevestigd als ons hotel, Grand Carré Naeve de Paort. U kunt uw wensen het beste met hen bespreken op het moment dat u incheckt of voor aankomst contact opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt op de volgende manieren reserveren:

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

  • Maandag en dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 18:00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 21:00 uur
Neem dan contact met ons op!

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.