Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Gezelschappen van meer dan 6 personen

Groepen

Bij ons restaurant verwelkomen we graag groepsreserveringen van meer dan 6 personen! Speciaal voor groepen hebben we twee vooraf samengestelde menu’s samengesteld, zodat u gegarandeerd kunt genieten van een heerlijke maaltijd zonder zorgen over de keuze van gerechten.

Samen lachen, samen proosten, samen genieten!

Uiteraard houden we rekening met eventuele bijzondere wensen, zodat we kunnen zorgen voor een aangepast menu dat aan jullie verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een zakelijke bijeenkomst of een ander speciaal evenement, we zorgen ervoor dat jullie groep een culinaire ervaring krijgt om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze groepsreserveringen en laat ons je helpen om een onvergetelijke avond te creëren!

Grand Carré

Naeve de Paort

Grand Café Naeve de Paort is een gezellige horecazaak gelegen in hetzelfde pand als Carré Hotel Zuid-Limburg. Deze horecagelegenheid wordt gerund door drie jonge, ambitieuze en ervaren horecaondernemers. 

Thijs, Nadine & Ralf

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘Naeve de Paort’?

‘Naeve de Paort’ is Limburgs dialect en betekent letterlijk ‘Naast de poort’.

De reden om de het horecagedeelte naast het hotel hiernaar te vernoemen heeft ermee te maken dat het pand als geheel een Rijksmonument is. Deze monumentale status heeft het gekregen door de sluitsteen boven de poort aan de Oost-/Straatzijde van het pand.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

  • Maandag en dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 18:00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 21:00 uur
Neem dan contact met ons op!

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.