Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Boutique Hotel Le Theatre

Slapen 'op' het Vrijthof

Boutique Hotel Le Theatre, een intiem en sfeervol hotel in het hart van het bruisende Maastricht op het gezellige Vrijthof. Voor een typische Franse romantische ervaring bent u hier op de juiste plek.

Hartje Maastricht

Door de perfecte ligging midden in de stad en de prachtige omgeving is het een begeerde unieke plek voor toeristen die Maastricht bezoeken. De eet- en drankgelegenheid van Boutique Hotel Le Theatre is Brasserie Revue. De Brasserie sluit door de authentieke Franse ervaring perfect aan bij het hotel. Bij het hotel ligt Brasserie Revue, waar u zich kunt laten verassen door de vele verschillende gerechten uit de Franse keuken. Voor een ware Franse ervaring bent u aan het juiste adres bij Boutique Hotel Le Theatre en Brasserie Revue.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Steakhouse Carnal

Steakhouse Carnal

15.2 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: De Leuf

De Leuf

9.1 km

Brasserie Revue

17.3 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.