Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Thermae 2000

Kom helemaal tot rust in Valkenburg

Bovenop de Cauberg ligt een bron van goed leven. Ook wel bekend als Thermae 2000. Het Thermae 2000 resort biedt een breed scala aan wellnessfaciliteiten, zoals sauna’s, stoombaden, zwembaden en diverse spa-behandelingen. Het belangrijkste kenmerk van Thermae 2000 zijn de thermale baden die hier te vinden zijn. Deze thermale baden bij Thermae 2000 bevatten mineraalrijk water dat afkomstig is uit een diepe bron in de heuvels rondom Valkenburg. Ervaar Zuid-Limburg optimaal en kom tegenlijk tot rust op de cauberg met een uitzicht op de glooiende heuvels.

Faciliteiten

Naast de baden biedt Thermae 2000 ook verschillende saunafaciliteiten. Elke sauna heeft zijn eigen voordelen en kan bijdragen aan ontspanning, ontgifting en stressvermindering. Gasten kunnen ook genieten van diverse spa-behandelingen, zoals massages en gezichtsbehandelingen. Al met al biedt Thermae 2000 een uitgebreide wellness-ervaring die gericht is op ontspanning. Deze wellness bestemming is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust en herstel, omringd door de prachtige natuurlijke omgeving van Valkenburg.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: ANP

Kasteel Hoensbroek

7.8 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Brasserie America

Brasserie America

3.8 km

Foto: Den Oude Herberg

Den Oude Herberg

0.1 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.