Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Geruba Chocolade

Genieten met een zachte g!

Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.

Waar de geur van chocolade je tegemoet komt

Het chocolade atelier van Geruba Chocolade in Schinnen, Zuid-Limburg, is hemel op aarde voor de chocoladeliefhebber. Hier creëren de chocolatiers van Geruba op ambachtelijke wijze elk stuk chocolade dat onze creatieve werkplaats verlaat.

Schinnen

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Steenkolenmijn

Steenkolenmijn

5.1 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: bezoekmaastricht.nl

Andre Rieu 2024

16.8 km

Cup & Vino

3.7 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.