Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Hotel Voncken

Familiehotel in hartje Valkenburg

Aan de rand van het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul bevindt zich Grand Hotel Voncken. Dit stijlvolle hotel wordt al meer dan 125 jaar door dezelfde familie gerund. Gelegen in het hart van Valkenburg aan de Geul, biedt het hotel niet alleen luxe hotelkamers en suites, maar ook de mogelijkheid om te genieten van alles wat deze stad te bieden heeft: historie, spanning, gezelligheid en ontspanning. Of de gasten nu kiezen voor een recentelijk gerenoveerde hotelkamer of een suite met uitzicht op de kasteelruïnes, bij Hotel Voncken zullen zij ontwaken in een omgeving van luxe en gezelligheid.

Foto: Hampshire Hotels

Hotel Voncken beschikt over verschillende voorzieningen die interessant zijn voor zakelijke gasten. Zo kunt u gemakkelijk een van onze vergaderruimtes in Limburg boeken en uw wensen doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat alles gereed staat zodra u arriveert. De centrale ligging op slechts enkele minuten afstand van de A79 maakt het eenvoudig voor gasten om het hotel te bereiken vanuit grote steden in de omgeving. Daarnaast zijn de talrijke vliegvelden in de Euregio Maas-Rijn gemakkelijk te bereiken vanuit Valkenburg. Hotel Voncken biedt ontbijt vanaf 06:00 uur, voordelige dinertarieven, kosteloze bagageopslag en verschillende ruimtes die beschikbaar zijn voor huur als vergaderruimte.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Op de Trepkes

0.2 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: De Limbourg Sittard

De Limbourg Sittard

19.7 km

Foto: Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde

15 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.