Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Wijngoed Fromberg

Producent van eerlijke Limburgse wijnen

Geen hemelbestormers en ook geen wereldverbeteraars, maar ambachtelijke wijnproducenten die al sinds 1994 mooie, eerlijke, Limburgse wijnen maken die de toets der kritiek ruimschoots kunnen doorstaan. Zoals ze hier in Limburg zeggen maken we ‘ene richtige Limburgse wien van gouwe koomaaf’.

Foto: Wijngoed Fromberg

De perfecte ligging en een goede grond van Fromberg

De locatie van de wijngaard ligt op de Fromberg, een 215 meter hoge heuvel in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Staande in de wijngaard, met het uitzicht over het glooiende Limburgse landschap, zou je bijna denken dat je in het buitenland bent. Wijngoed Fromberg is uniek van soort omdat het de enige Nederlandse wijngaard heeft met een helling die volledig op het zuiden is gericht. Een betere ligging bestaat niet.

De bodem van de wijngaard bestaat uit mineraalrijke kalksteen, ook wel mergel genoemd. Door de harde ondergrond moeten de wortels van de druivenstok hard werken om de mineralen die erin zitten op te nemen. Dit zorgt weer voor sterke stokken met druiven die uitgesproken wijnen leveren.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde

15 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Beluga Loves You

Beluga Loves You

14.4 km

Foto: Atelier Gulpen

Atelier Gulpen

10.3 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.