Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Het Bak Atelier

Een passie voor bakken

Bakker Roel heeft passie voor het bakkersvak. Ondanks dat hij zijn bakkerij heeft verkocht, wil hij toch graag met dat vak bezig zijn. Samen met zijn vrouw Cathelijne, verzorgd hij bak-workshops waarin steeds een specifiek product gebakken wordt. Vaak staat de Limburgse vlaai centraal omdat dit een uniek streekproduct is dat zich goed leent voor het maken tijdens een workshop.

Foto: Het Bak Atelier

Boek en Bak... een overheerlijke workshop

Heeft u altijd al eens willen weten hoe u het smakelijkste brood en een heerlijke Limburgse vlaai maakt? Boek dan een workshop bij Het Bak Atelier. Tijdens de workshop leert u onder vakkundige begeleiding van bakker Roel de fijne kneepjes van het vak: Van deeg kneden tot aan het bakken. U maakt het product van begin tot eind volledig zelf.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Beluga Loves You

Beluga Loves You

14.4 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Boscafé 't Hijgend Hert

Boscafé ’t Hijgend Hert

23.0 km

Foto: Visit Zuid Limburg

Domein Holset

23.0 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.