Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Op de Trepkes

De kroeg naast de kerk

Zoals het bij een dorpskroeg hoort. Bij eetcafé op de Trepkes zit je gebakken voor authentieke Italiaanse pasta en pizza, sappige vleesgerechten of een verfrissend speciaalbiertje. Dit sfeervolle eetcafé verwelkomt je graag voor een borrel, smakelijk diner of biertje aan de bar.

De Aetkamer

Het verhaal achter Op de Trepkes is heel leuk. Het is dé dorpskroeg van Hulsberg, maar de kastelein is van origine opgeleid tot kok in Zwitserland. Enkele jaren geleden besloot hij om deze kennis en ervaring in te gaan zetten door ‘De Aetkamer’ (Limburgs voor: De Eetkamer) te starten.

Op diverse dagen in de week wordt de kroeg ‘omgebouwd’ tot restaurant en kunnen mensen genieten van de menukaart: Een gigantisch succes. Extra mooi eraan is dat zodra het diner-gedeelte afgelopen is, de zaak weer wordt gebruikt voor haar originele functie: kroeg.

Dit is onder andere mogelijk bij Op de Trepkes

De Aetkamer

De Aetkamer biedt voor ieder wat wils. Van overheerlijke authentieke Italiaanse pasta en pizza, sappige vleesgerechten of een verfrissend speciaalbiertje.

Zo bent u na het diner meteen op de juiste plek om na het eten nog gezellig enkele biertjes te drinken. Bovendien is het een kwestie van de ‘berg afrollen’ om weer bij het hotel te komen (u kunt het hotel zien liggen als u bij de ingang van Op de Trepkes staat).

De menukaart kunt u hier bekijken: https://opdetrepkes.nl/

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Pub Henry VIII

3.9 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Jasmijn Mulkens

Loods 81

11.1 km

Foto: Steenkolenmijn

Steenkolenmijn

5.1 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.