Knallend het nieuwe jaar inluiden met 30% korting

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers
Kabelbaan Valkenburg

Kinderen uitgeraasd, ouders uitgerust

De kabelbaan in Valkenburg is een populaire toeristische attractie die bezoekers een prachtig uitzicht biedt op de stad en de omliggende heuvels. De kabelbaan brengt je vanuit het centrum van Valkenburg naar de top van de heuvel, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving.

Foto: Kabelbaan Valkenburg

Onvergetelijke ervaring voor jong & oud

De kabelbaan is het hele jaar geopend en biedt een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle seizoenen.Eenmaal bovenaan de heuvel aangekomen, kunt u een avontuurlijk potje minigolfen, gaan tokkelen vanaf de Wilhelmina toren of een bezoek brengen aan de meest avontuurlijke grot van Zuid-Limburg waar u kunt lasergamen of bouncen. Kortom, de kabelbaan in Valkenburg is een unieke en spectaculaire manier om de stad en de omgeving te ontdekken.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Da Vinci

Da Vinci Maasbracht

31.5 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: mywanderfulworld.com

Drielandenpunt

27 km

Op de Trepkes

0.2 km