Knallend het nieuwe jaar inluiden met 30% korting

Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Nog maar

Dagen

tot de start van de Amstel Gold Race 2024

Percentage nog beschikbare kamers
Steakhouse Carnal

Raw passion

Dé plek in Zuid-Limburg voor de echt vleesliefhebber. Geen poespas, geen innovatieve kooktechnieken. Gewoon een pure, eerlijke en authentiek bereiding van vlees. Dit wordt aangevuld met heerlijke side dishes en een interieur waar iedere carnivoor zich thuisvoelt. Bent u een vleesliefhebber? Dan is Steakhouse Carnal dé plek om te bezoeken.

Foto: Steakhouse Carnal

Firemasters, Palmreaders en Alcemists

Het concept achter Steakhouse Carnal klopt als een bus en is tot in het allerlaatste detail doorgevoerd. U als gast voelt het, de medewerkers beleven het. Het team ademt passie voor hun vak en dat proeft u terug op uw bord en in uw glas: Geen koks, maar Firemasters. Geen obers, maar Palmreaders. Geen barmedewerkers, maar Alcemists.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Steakhouse Carnal

Steakhouse Carnal

15.2 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: Gemeentegrot Valkenburg

Gemeentegrot

4.3 km

Foto: Visit Zuid Limburg

Domein Holset

23.0 km