Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Steakhouse Carnal

Raw passion

Dé plek in Zuid-Limburg voor de echt vleesliefhebber. Geen poespas, geen innovatieve kooktechnieken. Gewoon een pure, eerlijke en authentiek bereiding van vlees. Dit wordt aangevuld met heerlijke side dishes en een interieur waar iedere carnivoor zich thuisvoelt. Bent u een vleesliefhebber? Dan is Steakhouse Carnal dé plek om te bezoeken.

Foto: Steakhouse Carnal

Firemasters, Palmreaders en Alcemists

Het concept achter Steakhouse Carnal klopt als een bus en is tot in het allerlaatste detail doorgevoerd. U als gast voelt het, de medewerkers beleven het. Het team ademt passie voor hun vak en dat proeft u terug op uw bord en in uw glas: Geen koks, maar Firemasters. Geen obers, maar Palmreaders. Geen barmedewerkers, maar Alcemists.

Verken Zuid-Limburg

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Hotspots

Wat te doen in de buurt

Foto: Da Vinci

Da Vinci Maasbracht

31.5 km

Naeve de Paort

0.0 km

Foto: © Harry Heuts

Brut172

14.5 km

Foto: © Harry Heuts

Brut172

14.5 km

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.