Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Carré Hotel Zuid-Limburg

Vergaderen

Een oud hotel in een rijksmonument uit 1840 heeft zowel voor- als nadelen. Het is belangrijk om deze aspecten te begrijpen voordat je besluit om in zo’n hotel te verblijven of om het te runnen.

Over ons hotel

Carré Hotel Zuid-Limburg is een bijzonder hotel gelegen in het pittoreske dorpje Hulsberg in Zuid-Limburg. Dit hotel heeft een rijke geschiedenis en een prachtige omgeving, waardoor het een populaire bestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 18e eeuw, dat in de loop der jaren is gerestaureerd. Het gebouw heeft zijn historische charme behouden en bevat authentieke details die doen denken aan de tijd van weleer.

Carré Hotel Zuid-Limburg biedt diverse kamers die zijn ingericht met zachte kleuren en modern meubilair. De kamers zijn voorzien een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. De studio en loft hebben daarnaast nog extra faciliteiten, zoals een eigen keuken en een privé balkon.

Het hotel beschikt ook over een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. 

Carré Hotel Zuid-Limburg ligt in een prachtige omgeving, omringd door glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en mooie wandelpaden. Gasten kunnen hier heerlijk wandelen en fietsen, en genieten van de rust en de natuur. Daarnaast zijn er diverse bezienswaardigheden in de buurt, zoals kastelen, musea en kerken.

Al met al is Carré Hotel Zuid-Limburg de ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en natuur, en die willen genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van Zuid-Limburg.

Over ons hotel

Grand Carré

Naeve de Paort

Grand Café Naeve de Paort is een gezellige horecazaak gelegen in hetzelfde pand als Carré Hotel Zuid-Limburg. Deze horecagelegenheid wordt gerund door drie jonge, ambitieuze en ervaren horecaondernemers. 

Thijs, Nadine & Ralf

Van onze gasten

Veelgestelde vragen

We hebben helaas geen veelgestelde vragen voor deze pagina kunnen vinden.
Neem dan contact met ons op!

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.