Ervaar de charme van ons karakteristieke carré hotel.

Het hart van Hulsberg

Welkom terug in het Hof van Hulsberg

Welkom bij Carré Hotel Zuid-Limburg, voorheen bekend als Hof van Hulsberg. Midden in het prachtige heuvellandschap, langs de welbekende mergellandroute. Ons hotel is een perfecte uitvalsbasis voor een mooie vakantie of actief weekendje weg.

Een nieuw hoofdstuk

Het voormalige Hof van Hulsberg heeft de rijke geschiedenis van deze mooie carréboerderij behouden. Daarbij vonden we het belangrijk om de authentieke, karakteristieke elementen van dit rijksmonument mee te nemen in de nieuwe stijl en naam van het hotel. Zo kunt u bij ons nog steeds genieten van de historische ambiance. We hebben bijvoorbeeld de voormalige hooizolder omgetoverd tot comfortabele studio’s. Hier profiteert u van het comfort en gemak van vernieuwde hotelkamers, in een authentieke sfeer.

thuiskomen bij Carré hotel Zuid-Limburg

Goed nieuws voor onze vaste gasten, die met veel plezier een (motor)vakantie beleefden met Hof van Hulsberg als uitvalsbasis. We behouden namelijk de overdekte en afgesloten motorstalling en de gratis parkeergelegenheid. Maar natuurlijk mét de Limburgse gastvrijheid en gezellige sfeer.

Carré Hotel Zuid-Limburg biedt 16 hotelkamers en 2 studio’s, met ieder hun eigen charme. Aangezien iedere hotelgast unieke behoeften heeft, is ons kameraanbod ook gevarieerd; van budgetkamers tot luxe appartementen. Kom gezellig langs en ervaar de charme van onze oude boerderij terwijl u, midden in het mooie Zuid-Limburg, overnacht.

Ervaar de schoonheid van het heuvellandschap

Arrangementen

Wilt u meer dan alleen een kamer reserveren? Dat kan! We hebben speciale arrangementen samengesteld zodat u het glooiende heuvellandschap kunt ontdekken op de meest unieke manier die u kunt bedenken. Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg terwijl u geniet van André Rieu op het Vrijthof, of een actieve vakantie terwijl u een stukje Nederlands wielergeschiedenis van dichtbij ziet langs suizen; de Amstel Gold Race. We hebben ervoor gezorgd dat er een passend arrangement voor u is samengesteld.

Bent u benieuwd naar de geschiedenis van ons hotel? Hof van Hulsberg was vroeger een carréboerderij uit 1840 met een rijke geschiedenis. We breiden er graag meer over uit tijdens uw verblijf. Of lees vast verder op de website over het rijksmonument.

Bij een nieuwe stijl en naam, hoort ook een nieuw logo. Misschien ook leuk om te weten hoe dit beeldmerk tot stand is gekomen! Het vierkant van het logo is namelijk een knipoog naar de vorm van het gebouw. In het logo is niet alleen de carré verwerkt, maar ook de H(otel), Z(uid), en L(imburg) en het zonnige Zuiden. Ziet u het terug?

Kortom, alle charme van Hof van Hulsberg en de oude carréboerderij zijn omarmd bij Carré Hotel Zuid-Limburg. Enthousiast geworden over ons charmante hotel en al aan het wegdromen over uw eerst volgende vakantie naar het Zuiden? Wacht dan niet langer.

Midweek Limburg Special

Geniet de hele week van alles wat Zuid-Limburg te bieden heeft met ons speciale midweek Limburg arrangement. Deze unieke aanbieding stelt u in staat om de pracht en praal van deze betoverende regio te ervaren, zonder de drukte die vaak gepaard gaat met het weekendtoerisme.

vanaf

€260

Foto: Visit Zuid-Limburg

Mini-Midweek Special

Ontsnap aan de drukte van het weekend en geniet van een ontspannen mini-midweek arrangement in het prachtige Zuid-Limburg. Deze speciale aanbieding stelt u in staat om te genieten van de schoonheid en rust van deze schilderachtige regio zonder de drukte die vaak gepaard gaat met het weekendtoerisme.

vanaf

€175

Foto: Visit Zuid-Limburg

Pinkpop 2024

20 juni
 t/m 24 juni

Een hotel tijdens Pinkpop? Laat u de festivalcamping liever aan u voorbij gaan om maximaal uitgerust op Pinkpop te verschijnen? Verblijf dan comfortabel in onze hotelkamers op slechts een kwartiertje afstand van het festivalterrein. Maak er een onvergetelijke ervaring van en boek nu bij ons hotel tijdens Pinkpop.

vanaf

€265

Foto: Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste 2024

2 juni

Verblijf in stijl tijdens Limburgs Mooiste! Boek een comfortabele hotelovernachting en beleef het wielerevenement van dichtbij. Geniet van de adrenaline, de prachtige routes en de gezellige sfeer. Reserveer nu en maak van uw wielerweekend een onvergetelijke ervaring!

vanaf

€205

Foto: bezoekmaastricht.nl

André Rieu 2023

6 juli
 t/m 23 juli

Beleef een onvergetelijke avond met de betoverende concerten van André Rieu op het Vrijthof! Maak uw ervaring compleet met een comfortabele hotelovernachting. Geniet van de muziek, de sfeer en de Limburgse gastvrijheid. Boek nu uw André Rieu arrangement en maak van uw concertbezoek een bijzondere ervaring!

vanaf

€135

Hallo,

Mijn naam is Isa!

Stuur gerust een mailtje of neem contact op via de chat. Ik help u dan zo snel mogelijk verder.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.